Andrew Lancel
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2003 Jim (gościnnie)
0.0 2002 Mike (gościnnie)
7.8 1999 Harvey Black
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Tom Brandon (gościnnie)
0.0 1998 Ian Callaghan
9.0 1997 William Reynolds (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Simon Backley (gościnnie)
6.0 1995 Danny (1997) (gościnnie)
0.0 1994 Dr Andrew Collin
8.2
Detektywi
Detectives, The
1993 PC Bryant (gościnnie)
7.0 1993 Mark Stokes (gościnnie)
6.8 1992 Vinnie (gościnnie)
7.6 1984 Paul Thomson (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Andrew Lancel filmy Andrew Lancel najlepsze filmy Andrew Lancel zdjęcia Andrew Lancel galeria Andrew Lancel biografia Andrew Lancel nominacje Andrew Lancel nagrody i wyróżnienia Andrew Lancel filmografia Andrew Lancel aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.