Andrew Kirsanov
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 2007 Anatoli Zevlovski (gościnnie)
8.3 2006 Jurg Yeliashkevych (gościnnie)
8.1
Jednostka
Unit, The
2006 Holy Steven (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Holy Steven (gościnnie)
7.6 2001 Holy Steven (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Holy Steven (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Andrew Kirsanov filmy Andrew Kirsanov najlepsze filmy Andrew Kirsanov zdjęcia Andrew Kirsanov galeria Andrew Kirsanov biografia Andrew Kirsanov nominacje Andrew Kirsanov nagrody i wyróżnienia Andrew Kirsanov filmografia Andrew Kirsanov aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.