Andrew Hedge
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.7 2012 Policjant (gościnnie)
0.0 2010 Policjant (gościnnie)
7.6
Jedenasta godzina
Eleventh Hour
2008 Policjant (gościnnie)
7.6 2006 Policjant (gościnnie)
6.5 2006 Policjant (gościnnie)
8.2
Nie z tego świata
Supernatural
2005 Policjant (gościnnie)
8.0
Gwiezdne Wrota: Atlantyda
Stargate: Atlantis
2004 Policjant (gościnnie)
7.1
Obietnica
Pledge, The
2001 Policjant (gościnnie)
9.0 2000 Policjant (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Andrew Hedge filmy Andrew Hedge najlepsze filmy Andrew Hedge zdjęcia Andrew Hedge galeria Andrew Hedge biografia Andrew Hedge nominacje Andrew Hedge nagrody i wyróżnienia Andrew Hedge filmografia Andrew Hedge aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.