Andrew Dunn
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2004 Sierżant Rick Astel
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Owen (gościnnie)
0.0 1998 Tony Martin
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Konstabl Crabbe (gościnnie)
7.0 1994 Kevin Butcher
6.8 1992 Eric Evans (gościnnie)
5.0 1990 Sterne (gościnnie)
7.4
Dempsey i Makepeace na tropie
Dempsey & Makepeace
1985 Detektyw Austin (gościnnie)
7.6 1984 DCI Mawdsley (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Andrew Dunn filmy Andrew Dunn najlepsze filmy Andrew Dunn zdjęcia Andrew Dunn galeria Andrew Dunn biografia Andrew Dunn nominacje Andrew Dunn nagrody i wyróżnienia Andrew Dunn filmografia Andrew Dunn aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.