Andrew Crabbe
Data urodzenia: 1968-08-21
Miejsce urodzenia: Wollongong, Australia

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Clyde Packer
6.8
Chata pełna Rafterów
Packed to the Rafters
2008 Michael O'Leary (gościnnie)
6.0 2002 Pan White
7.8
Pałac wagabundów
Crash Palace
2001 Dougie
7.7
Cena życia
All Saints
1998 Wally Broadbent / Elvis / Kevin Johnson (gościnnie)
7.4
Tropem zbrodni
Murder Call
1997 Ziggy Felden (gościnnie)
0.0 1993 Pycha (niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Andrew Crabbe filmy Andrew Crabbe najlepsze filmy Andrew Crabbe zdjęcia Andrew Crabbe galeria Andrew Crabbe biografia Andrew Crabbe nominacje Andrew Crabbe nagrody i wyróżnienia Andrew Crabbe filmografia Andrew Crabbe aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.