Andrew Chandler
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.3 2004 Mac (ang. głos)
7.8 2003 Guglielmo (ang. głos) (gościnnie)
7.7
Dragon Ball GT
Doragon bôru GT
1996 Narrator / Rilldo (ang. głos)
8.3
Detektyw Conan
Meitantei Conan
1996 Rabuś (ang.) (głos)
7.6 1992 Bakken / Byakko (ang. głos) (gościnni
7.7
Dragon Ball Z: Powrót Coolera
Dragon Ball Z 6: Gekitotsu!! Hyakuoku power no senshitachi
1992 Metal Cooler (głos) (ang. głos)
7.7
Dragon Ball Z: Zemsta Coolera
Dragonball Z 5: Tobikkiri no saikyô tai saikyô
1991 Cooler (głos) (ang. głos)
8.2
Dragon Ball
Doragon bôru
1986 Giran (ang.) (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Andrew Chandler filmy Andrew Chandler najlepsze filmy Andrew Chandler zdjęcia Andrew Chandler galeria Andrew Chandler biografia Andrew Chandler nominacje Andrew Chandler nagrody i wyróżnienia Andrew Chandler filmografia Andrew Chandler aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.