Andrew Borba
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Pan van der Meer (gościnnie)
7.1
Agenci NCIS: Los Angeles
NCIS: Los Angeles
2009 Pan van der Meer (gościnnie)
7.5
Gra pozorów
Dark Blue
2009 Pan van der Meer (gościnnie)
7.8
Współczesna rodzina
Modern Family
2009 Balaban (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Inspektor Bobby Wilson (gościnnie)
0.0 2008 Pan van der Meer (gościnnie)
7.3 2007 Pan van der Meer (gościnnie)
7.5
Skazany na śmierć
Prison Break
2005 Doktor izby pogotowia (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.7
Kości
Bones
2005 Bob Clark (gościnnie)
7.5 2005 Pan van der Meer (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Chris Ward (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Pan van der Meer (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Pan van der Meer (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Pan van der Meer (gościnnie)
7.5 2002 Komisarz więzienny (gościnnie)
7.3 2002 Major Brenton (gościnnie)
8.2
Świat gliniarzy
Shield, The
2002 Pan van der Meer (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Pan van der Meer (gościnnie)
7.8
Obrońca
Guardian, The
2001 Pan van der Meer (gościnnie)
7.3 2001 Pan van der Meer (gościnnie)
7.6 2001 Pan van der Meer (gościnnie)
9.1 1999 Pan van der Meer (gościnnie)
7.9
Różowe lata 70-te
That '70s Show
1998 Pan Ortmeyer (gościnnie)
7.5
Paragraf 187
One Eight Seven
1997 Pan van der Meer (gościnnie)
0.0

0 Pan van der Meer (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Andrew Borba filmy Andrew Borba najlepsze filmy Andrew Borba zdjęcia Andrew Borba galeria Andrew Borba biografia Andrew Borba nominacje Andrew Borba nagrody i wyróżnienia Andrew Borba filmografia Andrew Borba aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.