Andrew Bicknell
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Gerald
4.5 2009 Raymond Burton-Smith
7.7
Prawo Murphy'ego
Murphy's Law
2003 Wielebny William Norris (gościnnie)
6.3
Nowe przygody Robin Hooda
New Adventures of Robin Hood, The
1997 Książę Jan (gościnnie)
7.0
Nieśmiertelny
Highlander
1992 Devon Marek (gościnnie)
7.3
Żar tropików
Sweating Bullets
1991 Michael (gościnnie)
7.8
Co ludzie powiedzą?
Keeping Up Appearances
1990 Klient (gościnnie)
8.0 1987 Archie
7.9
Star Trek: Następne pokolenie
Star Trek: The Next Generation
1987 Wagnor (gościnnie)
7.9 1986 John Dudley
0.0 1986 Christopher Kempenflatt
0.0 1985 James Brooke
7.6 1984 Terry Collins (gościnnie)
8.1
Sens życia wg Monty Pythona
Monty Python's The Meaning of Life
1983
8.1
Karmazynowe Ubezpieczenie Ostateczne
Crimson Permanent Assurance, The
1983
8.0 1982 Nigel Guest (odcinek 9)
7.2 1979 Macker (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Andrew Bicknell filmy Andrew Bicknell najlepsze filmy Andrew Bicknell zdjęcia Andrew Bicknell galeria Andrew Bicknell biografia Andrew Bicknell nominacje Andrew Bicknell nagrody i wyróżnienia Andrew Bicknell filmografia Andrew Bicknell aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.