Andrew Airlie
Data urodzenia: 1961-09-18
Miejsce urodzenia: Glasgow, Szkocja, Wielka Brytania

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.5 2011 Pacjent pofarbowany na pomarańczowo (gościnnie)
8.1
Dochodzenie
The Killing
2011 Dr Andrew Madigan/ Dr Alex Madigan (gościnnie)
7.5 2010 Pacjent pofarbowany na pomarańczowo (gościnnie)
7.2 2009 Pacjent pofarbowany na pomarańczowo (gościnnie)
7.8 2008 Dr Carson (gościnnie)
7.6
Żniwiarz
Reaper
2007 Pacjent pofarbowany na pomarańczowo (gościnnie)
6.6 2006 Pacjent pofarbowany na pomarańczowo (gościnnie)
7.5
Wywiad
Intelligence
2006 Pacjent pofarbowany na pomarańczowo (gościnnie)
8.2
Nie z tego świata
Supernatural
2005 Larry Pike (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Pacjent pofarbowany na pomarańczowo (gościnnie)
8.0 2004 Pacjent pofarbowany na pomarańczowo (gościnnie)
8.0
Słowo na L
L Word, The
2004 Pacjent pofarbowany na pomarańczowo (gościnnie)
7.5 2002 Shawn (gościnnie)
8.1 2002 Pacjent pofarbowany na pomarańczowo (gościnnie)
8.0 2001 Pacjent pofarbowany na pomarańczowo (gościnnie)
7.2 2001 Pan Woodruff (gościnnie)
7.8
Szkoła Przetrwania
Higher Ground
2000 Pacjent pofarbowany na pomarańczowo (gościnnie)
6.3
Na tropie zbrodni
Da Vinci's Inquest
1998 Pacjent pofarbowany na pomarańczowo (gościnnie)
7.0 1998 Pacjent pofarbowany na pomarańczowo (gościnnie)
7.5
Pierwsza fala
First Wave
1998 Pacjent pofarbowany na pomarańczowo (gościnnie)
7.5
Szkoła na fali
Breaker High
1997 Pacjent pofarbowany na pomarańczowo (gościnnie)
7.9
Gwiezdne wrota
Stargate SG-1
1997 Pacjent pofarbowany na pomarańczowo (gościnnie)
7.4
Strach
Fear
1996 Pacjent pofarbowany na pomarańczowo (gościnnie)
10.0
Two
1996 Pacjent pofarbowany na pomarańczowo (gościnnie)
7.8
Mroczne dziedzictwo
Poltergeist: The Legacy
1996 Pacjent pofarbowany na pomarańczowo (gościnnie)
6.8 1996 Pacjent pofarbowany na pomarańczowo (gościnnie)
7.3
Czynnik PSI
PSI Factor: Chronicles of the Paranormal
1996 Pacjent pofarbowany na pomarańczowo (gościnnie)
8.0
Zemsta adwokata
Power of Attorney
1995 Pacjent pofarbowany na pomarańczowo (gościnnie)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Pacjent pofarbowany na pomarańczowo (gościnnie)
7.1 1994 Pacjent pofarbowany na pomarańczowo (gościnnie)
8.0 1994 Pacjent pofarbowany na pomarańczowo (gościnnie)
10.0 1994 Pacjent pofarbowany na pomarańczowo (gościnnie)
6.9 1993 Pacjent pofarbowany na pomarańczowo (gościnnie)
8.0 1993 Pacjent pofarbowany na pomarańczowo (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Attorney / Rob (gościnnie)
7.8 1992 Pacjent pofarbowany na pomarańczowo (gościnnie)
7.9 1992 Pacjent pofarbowany na pomarańczowo (gościnnie)
5.5 1991 Pacjent pofarbowany na pomarańczowo (gościnnie)
6.5
Nowicjusz
Freshman, The
1990 Pacjent pofarbowany na pomarańczowo (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Andrew Airlie filmy Andrew Airlie najlepsze filmy Andrew Airlie zdjęcia Andrew Airlie galeria Andrew Airlie biografia Andrew Airlie nominacje Andrew Airlie nagrody i wyróżnienia Andrew Airlie filmografia Andrew Airlie aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.