Andreas Wisniewski
Data urodzenia: 1959-07-03
Miejsce urodzenia: Berlin, Niemcy

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.0 2011 Mężczyzna z psem
6.3 2010 Dowódca Gratus
7.6
Komandosi
Ultimate Force
2002 Glasnovic (gościnnie)
8.8 2000 Heinrich (gościnnie)
8.2
Gliniarze na motorach
Motorrad-Cops: Hart am Limit, Die
2000
7.0 1997 Waschnikow / Kessler (gościnnie)
7.3 1996 Towarzysz Maxa
7.0 1996 Niemiecki żołnierz
7.6
Cobra - oddział specjalny
Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei
1996 Harry (gościnnie)
0.0 1995 Lutz Rabenau (gościnnie)
0.0 1995 Jürgen Fromm (gościnnie)
0.0 1994 Rohler(gościnnie)
10.0 1994 Bruno Mögelsdorf (gościnnie)
10.0 1992 John Stepka (gościnnie)
7.7
Szklana pułapka
Die Hard
1988 Tony
6.0 1988 Android (gościnnie)
7.2
W obliczu śmierci
Living Daylights, The
1987 Necros
7.1
Gotyk
Gothic
1986 Fletcher
0.0

0 Arthur (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Andreas Wisniewski filmy Andreas Wisniewski najlepsze filmy Andreas Wisniewski zdjęcia Andreas Wisniewski galeria Andreas Wisniewski biografia Andreas Wisniewski nominacje Andreas Wisniewski nagrody i wyróżnienia Andreas Wisniewski filmografia Andreas Wisniewski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.