Andreas Schwaiger
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Alvin Bruegel
0.0 2003 Arno Schuster(gościnnie)
0.0 2003 Eckhardt Weigel (gościnnie)
0.0 2001 Peter Freimüller (gościnnie)
5.2 2001 Martin Ofterbeck (gościnnie)
0.0 2000 Eric
1.0 1998 Heinzelmann (gościnnie)
8.0 1998 Wolfgang Hölzermann
5.0 1994 Dr Christian Ritter
5.0 1981 (gościnnie)
7.0 1978 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Andreas Schwaiger filmy Andreas Schwaiger najlepsze filmy Andreas Schwaiger zdjęcia Andreas Schwaiger galeria Andreas Schwaiger biografia Andreas Schwaiger nominacje Andreas Schwaiger nagrody i wyróżnienia Andreas Schwaiger filmografia Andreas Schwaiger aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.