Andreas Mannkopff
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 1997 Kapitan Küven (gościnnie)
0.0 1996 Paul (gościnnie)
2.0 1994 Krum (gościnnie)
0.0 1993
0.0 1993 Główny bosman Wutzki
0.0 1992 Anton (gościnnie)
6.5 1992 Bolle (gościnnie)
0.0 1990 Alfred Döbert
0.0 1988 (gościnnie)
0.0 1987 Clausen(gościnnie)
0.0
Liebling
Liebling - Kreuzberg
1986 prokurator Grimm(gościnnie)
10.0 1986 (gościnnie)
0.0 1985 Franz Behrmann (1993-1996)
0.0 1983 Handlarz autami(gościnnie)
5.0 1981 Winfried Winter (gościnnie)
0.0 1978
3.7
Zimna krew
Amulett des Todes, Das
1975
0.0 1975 (gościnnie)
0.0 1973 (gościnnie)
0.0 1968 Thomas

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Andreas Mannkopff filmy Andreas Mannkopff najlepsze filmy Andreas Mannkopff zdjęcia Andreas Mannkopff galeria Andreas Mannkopff biografia Andreas Mannkopff nominacje Andreas Mannkopff nagrody i wyróżnienia Andreas Mannkopff filmografia Andreas Mannkopff aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.