Andreas Grothusen
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 1998 Hans Fissle (gościnnie)
7.0 1997 Sven Harmsen (gościnnie)
9.0 1997 Richter (gościnnie)
0.0 1992 Profesor (gościnnie)
6.5
Wewnętrzna sprawa CIA
Company Business
1991 Klaus
0.0 1987 Gustafsen(gościnnie)
0.0
Liebling
Liebling - Kreuzberg
1986 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Andreas Grothusen filmy Andreas Grothusen najlepsze filmy Andreas Grothusen zdjęcia Andreas Grothusen galeria Andreas Grothusen biografia Andreas Grothusen nominacje Andreas Grothusen nagrody i wyróżnienia Andreas Grothusen filmografia Andreas Grothusen aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.