Andrea Torre
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Fabiola Escalante
0.0 2008 (gościnnie)
7.6
Idiotki nie idą do nieba
Tontas no van al cielo, Las
2008 Soledad
0.0 2007 Nena González
10.0 2005 Regina (gościnnie)
6.2 2004 Gabriela 'Gaby' Gutiérrez Ruiz
5.7 2003 Roberta
8.0 2001 Arcelia Guízar Albán
7.7
Potęga miłości
Mi destino eres tú
2000 Magdalena 'Magda' Sánchez Fernández
7.3 1999 Laura Martinez
8.1
Cristina
Privilegio de amar, El
1998 Alejandra
0.0 1985 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Andrea Torre filmy Andrea Torre najlepsze filmy Andrea Torre zdjęcia Andrea Torre galeria Andrea Torre biografia Andrea Torre nominacje Andrea Torre nagrody i wyróżnienia Andrea Torre filmografia Andrea Torre aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.