Andrea Parker
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.4 2011 Jane Carlson
8.3 2011 Tory (gościnnie)
7.7
Słodkie kłamstewka
Pretty Little Liars
2010 Jessica DiLaurentis (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Ann Meier (gościnnie)
0.0 2007 Jane Carlson
5.2
Terapia grupowa
Help Me Help You
2006 Jane Carlson
8.0
Kill grill
Kitchen Confidential
2005 Jane Carlson
7.6
Mam na imię Earl
My Name Is Earl
2005 Jane Carlson
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Jane Carlson
10.0 2002 Jane Carlson
7.3 2002 Allison Burgess (gościnnie)
6.6
Prawie doskonali
Less Than Perfect
2002 Jane Carlson
7.7
Kameleon
Pretender, The
1996 Jane Carlson
10.0 1995 Jane Carlson
7.0 1995 Jane Carlson
7.6 1994 Jane Carlson
7.1
Przygoda na Dzikim Zachodzie
Adventures of Brisco County Jr., The
1993 Jane Carlson
9.0 1993 Jane Carlson
6.6 1991 Jane Carlson
8.0
Życie jak sen
Dream On
1990 Jane Carlson
7.4 1990 Jane Carlson
7.2 1989 Jane Carlson
6.1
Ziemskie dziewczyny są łatwe
Earth Girls Are Easy
1988 Jane Carlson
6.4 1988 Jane Carlson
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Tancerka Go-Go (gościnnie)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Jane Carlson

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Andrea Parker filmy Andrea Parker najlepsze filmy Andrea Parker zdjęcia Andrea Parker galeria Andrea Parker biografia Andrea Parker nominacje Andrea Parker nagrody i wyróżnienia Andrea Parker filmografia Andrea Parker aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.