Andrea Nittoli
Data urodzenia: 1966-03-02
Miejsce urodzenia: Newark, New Jersey, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
3.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2007 Kocica (gościnnie)
8.0 2001 Linda (gościnnie)
8.4 1999 Linda (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Linda (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Linda (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Andrea Nittoli filmy Andrea Nittoli najlepsze filmy Andrea Nittoli zdjęcia Andrea Nittoli galeria Andrea Nittoli biografia Andrea Nittoli nominacje Andrea Nittoli nagrody i wyróżnienia Andrea Nittoli filmografia Andrea Nittoli aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.