Andrea Libman
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.9 2010 Michelle Bishop (gościnnie)
5.0
Finley, strażacki wóz
Finley the Fire Engine
2006 Michelle Bishop (gościnnie)
6.7
Harcerz Lazlo
Camp Lazlo
2005 Michelle Bishop (gościnnie)
7.0
Smocze opowieści
Dragon Tales
1999 Michelle Bishop (gościnnie)
6.9 1997 Michelle Bishop (gościnnie)
7.3
Nowe przygody Madeline
New Adventures of Madeline, The
1995 Michelle Bishop (gościnnie)
7.6
Małe kobietki
Little Women
1994 Michelle Bishop (gościnnie)
8.1 1994 Michelle Bishop (gościnnie)
7.3 1993 Michelle Bishop (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Michelle Bishop (gościnnie)
7.8 1992 Michelle Bishop (gościnnie)
7.0
Nieśmiertelny
Highlander
1992 Michelle Bishop (gościnnie)
8.2
Dragon Ball
Doragon bôru
1986 Michelle Bishop (gościnnie)
9.4 1986 Michelle Bishop (gościnnie)
7.8
Dragon Ball: Legenda Shenlona
Doragon bôru: Shenron no densetsu
1986 Michelle Bishop (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Andrea Libman filmy Andrea Libman najlepsze filmy Andrea Libman zdjęcia Andrea Libman galeria Andrea Libman biografia Andrea Libman nominacje Andrea Libman nagrody i wyróżnienia Andrea Libman filmografia Andrea Libman aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.