Andrea L'Arronge
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 Ruth Markland
0.0 2002 Anke(gościnnie)
0.0 2001 Hrabini Schönberg
0.0 1996 Simone
5.0
Klinika pod palmami
Klinik unter Palmen
1996 Simone Dressel
0.0 1995 Verena Becker
0.0 1993 Marina Reinders
0.0 1993 Dr Stappenbeck
6.0 1993 Frances Dongen
0.0 1990 Karin Heubeck (gościnnie)
0.0 1988 Gabi Gessart (gościnnie)
0.0 1988 Jane
7.1
Klinika w Szwarzwaldzie
Schwarzwaldklinik, Die
1985 Anja Krischle
0.0 1983
5.0 1981 (gościnnie)
7.0 1978 Sarah Brunet (gościnnie)
0.0 1973 Carola Quiebus
10.0 1969 Hanna Bauer / Ini Heiss (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Andrea L'Arronge filmy Andrea L'Arronge najlepsze filmy Andrea L'Arronge zdjęcia Andrea L'Arronge galeria Andrea L'Arronge biografia Andrea L'Arronge nominacje Andrea L'Arronge nagrody i wyróżnienia Andrea L'Arronge filmografia Andrea L'Arronge aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.