Andrea Howard
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.6 1984 Veronica Gayley (1984-1985)
10.0 1983 Lauren Robinson (gościnnie)
7.3
Nieustraszony
Knight Rider
1982 Bronwyn Appleby (gościnnie)
6.6
Dynastia
Dynasty
1981 Sprzedawczyni (gościnnie)
7.7 1977 (gościnnie)
10.0 1975 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Andrea Howard filmy Andrea Howard najlepsze filmy Andrea Howard zdjęcia Andrea Howard galeria Andrea Howard biografia Andrea Howard nominacje Andrea Howard nagrody i wyróżnienia Andrea Howard filmografia Andrea Howard aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.