Andre Stojka
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 George
6.8
Cafe Myszka
House of Mouse
2001 Archimedes (głos)
5.0
Kubusiowe opowieści
Book of Pooh, The
2001 Sowa (głos)
7.8
Szopy w natarciu
Heisei tanuki gassen pompoko
1994 Osho (ang. głos)
8.5
Piraci Mrocznych Wód
Pirates of Darkwater
1991 (różne głosy)
10.0 1988 (głos)
7.9 1987 (głos)
7.8
Gumisie
Gummi Bears, The
1985 (różne głosy)
7.2
Yogi, łowca skarbów
Yogi's Treasure Hunt
1985 Profesor Phineas Sprock (głos)
8.1
Nowy Scooby i Scrappy Doo
New Scooby and Scrappy-Doo Show, The
1983 (głos)
7.2 1981 (głos)
8.1
Smerfy
Smurfs
1981 (różne głosy)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Andre Stojka filmy Andre Stojka najlepsze filmy Andre Stojka zdjęcia Andre Stojka galeria Andre Stojka biografia Andre Stojka nominacje Andre Stojka nagrody i wyróżnienia Andre Stojka filmografia Andre Stojka aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.