André Sogliuzzo
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Aktor / Reżyser / Mężczyzna w restauracji / Kelner (głos)
7.8 2008 Aktor / Reżyser / Mężczyzna w restauracji / Kelner (głos)
8.0
Awatar: Legenda Aanga
Avatar: The Last Airbender
2005 Aktor / Reżyser / Mężczyzna w restauracji / Kelner (głos)
7.6
Amerykański tata
American Dad!
2005 Aktor / Reżyser / Mężczyzna w restauracji / Kelner (głos)
7.0
Brenda i pan Whiskers
Brandy & Mr. Whiskers
2004 Aktor / Reżyser / Mężczyzna w restauracji / Kelner (głos)
7.4
Gwiezdne Wojny: Wojny Klonów
Star Wars: Clone Wars
2003 Aktor / Reżyser / Mężczyzna w restauracji / Kelner (głos)
7.5
Samuraj Jack
Samurai Jack
2001 Aktor / Reżyser / Mężczyzna w restauracji / Kelner (głos)
7.3
Przygody Jackie Chana
Jackie Chan Adventures
2000 Aktor / Reżyser / Mężczyzna w restauracji / Kelner (głos)
8.0
Głowa rodziny
Family Guy
1999 Aktor / Reżyser / Mężczyzna w restauracji / Kelner (głos) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

André Sogliuzzo filmy André Sogliuzzo najlepsze filmy André Sogliuzzo zdjęcia André Sogliuzzo galeria André Sogliuzzo biografia André Sogliuzzo nominacje André Sogliuzzo nagrody i wyróżnienia André Sogliuzzo filmografia André Sogliuzzo aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.