Andre B. Blake
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.3
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2009 Dziennikarz magazynu New York Time (gościnnie)
7.7
Komisariat drugi
Unusuals, The
2009 Dziennikarz magazynu New York Time (gościnnie)
6.5 2009 Dziennikarz magazynu New York Time (gościnnie)
7.8 2008 Ed 'Smitty' Smith (gościnnie)
7.7
Plotkara
Gossip Girl
2007 Dziennikarz magazynu New York Time (gościnnie)
7.6 2001 Paramedyk (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Dziennikarz magazynu New York Time (gościnnie)
8.4 2000 Dziennikarz magazynu New York Time (gościnnie)
8.0
Ed
2000 Dziennikarz magazynu New York Time (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Rysownik portretów pamięciowych (2002) (gościnnie)
7.7
Mamuśka
Stepmom
1998 Dziennikarz magazynu New York Time (gościnnie)
7.0
Braterski pocałunek
Brother's Kiss, A
1997 Dziennikarz magazynu New York Time (gościnnie)
6.3 1996 Dziennikarz magazynu New York Time (gościnnie)
7.8 1995 Dziennikarz magazynu New York Time (gościnnie)
8.4
Ulice Nowego Jorku
New York Undercover
1994 Dziennikarz magazynu New York Time (gościnnie)
6.1
Bumerang
Boomerang
1992 Dziennikarz magazynu New York Time (gościnnie)
8.5
Milczenie owiec
Silence of the Lambs, The
1991 Dziennikarz magazynu New York Time (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Andre B. Blake filmy Andre B. Blake najlepsze filmy Andre B. Blake zdjęcia Andre B. Blake galeria Andre B. Blake biografia Andre B. Blake nominacje Andre B. Blake nagrody i wyróżnienia Andre B. Blake filmografia Andre B. Blake aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.