Amy Rosoff
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.6 2010 Kira Donnelly (gościnnie)
7.6
Twój na zawsze
Remember Me
2010 Kira Donnelly (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Szeregowiec Rebecca Metz (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Kira Donnelly (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Kira Donnelly (gościnnie)
8.0
Ekipa
Entourage
2004 Recepcjonistka (gościnnie)
0.0

0 Kira Donnelly (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Amy Rosoff filmy Amy Rosoff najlepsze filmy Amy Rosoff zdjęcia Amy Rosoff galeria Amy Rosoff biografia Amy Rosoff nominacje Amy Rosoff nagrody i wyróżnienia Amy Rosoff filmografia Amy Rosoff aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.