Amy Powell
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.0 2006 Prezenterka wiadomości (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Prezenterka wiadomości (gościnnie)
6.6
Redakcja sportowa
Sports Night
1998 Prezenterka wiadomości (gościnnie)
7.8
Dzień jak dzień
Any Day Now
1998 Prezenterka wiadomości (gościnnie)
7.2
Buffy: Postrach wampirów
Buffy the Vampire Slayer
1997 Prezenterka wiadomości (gościnnie)
6.4
Gliniarze i Robbersonowie
Cops and Robbersons
1994 Prezenterka wiadomości (gościnnie)
6.9
Szpital Dobrej Nadziei
Chicago Hope
1994 Prezenterka wiadomości (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Amy Powell filmy Amy Powell najlepsze filmy Amy Powell zdjęcia Amy Powell galeria Amy Powell biografia Amy Powell nominacje Amy Powell nagrody i wyróżnienia Amy Powell filmografia Amy Powell aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.