Amy Poehler
Data urodzenia: 1971-09-16
Miejsce urodzenia: Burlington, Massachusetts, USA
Stan cywilny: mąż Will Arnett (od 29.08.2003), 2 synów: Archie (ur. 25.10.2008) i Abel James (ur. 06.08.2010)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.1 2010 Jenda (głos) (gościnnie)
8.2 2009 Jenda (głos) (gościnnie)
6.2 2008 Jenda (głos) (gościnnie)
6.7
Shrek Trzeci
Shrek the Third
2007 Jenda (głos) (gościnnie)
7.0 2003 Jenda (głos) (gościnnie)
7.7
Studenciaki
Undeclared
2001 Jenda (głos) (gościnnie)
6.4
Boski żigolo
Deuce Bigalow: Male Gigolo
1999 Jenda (głos) (gościnnie)
7.2
SpongeBob Kanciastoporty
SpongeBob SquarePants
1999 Jenda (głos) (gościnnie)
8.3 1992 Jenda (głos) (gościnnie)
8.0
Simpsonowie
The Simpsons
1989 Jenda (głos) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Amy Poehler filmy Amy Poehler najlepsze filmy Amy Poehler zdjęcia Amy Poehler galeria Amy Poehler biografia Amy Poehler nominacje Amy Poehler nagrody i wyróżnienia Amy Poehler filmografia Amy Poehler aktor Amy Poehler scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.