Amy Pietz
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.6 2011 Madeline (gościnnie)
1.9 2010 Madeline (gościnnie)
7.8
Zaufaj mi
Trust Me
2009 Madeline (gościnnie)
7.4
Obcy w Ameryce
Aliens in America
2007 Madeline (gościnnie)
7.9
Tożsamość szpiega
Burn Notice
2007 Madeline (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Madeline (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Ellen Clark (gościnnie)
8.1
Biuro
The Office
2005 Madeline (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Lisa Keller (gościnnie)
7.5 2005 Madeline (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Madeline (gościnnie)
7.0 2004 Madeline (gościnnie)
7.0 2004 Madeline (gościnnie)
7.4
Randka z gwiazdą
I'm with Her
2003 Madeline (gościnnie)
10.0 2003 Madeline (gościnnie)
8.0
Bez skazy
Nip/Tuck
2003 Madeline (gościnnie)
10.0 2000 Madeline (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Rebecca McCormick (2003) (gościnnie)
7.5 1997 Madeline (gościnnie)
0.0 1995 Madeline (gościnnie)
7.6
Drew Carey Show
Drew Carey Show, The
1995 Madeline (gościnnie)
7.0
Nieśmiertelny
Highlander
1992 Madeline (gościnnie)
7.9
Star Trek: Następne pokolenie
Star Trek: The Next Generation
1987 Madeline (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Amy Pietz filmy Amy Pietz najlepsze filmy Amy Pietz zdjęcia Amy Pietz galeria Amy Pietz biografia Amy Pietz nominacje Amy Pietz nagrody i wyróżnienia Amy Pietz filmografia Amy Pietz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.