Amy Lyndon
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Kelnerka w Hamburger Hamlet (gościnnie)
0.0 2010 Kelnerka w Hamburger Hamlet (gościnnie)
2.4 2009 Kelnerka w Hamburger Hamlet (gościnnie)
7.3
Brzydula Betty
Ugly Betty
2006 Kelnerka w Hamburger Hamlet (gościnnie)
8.0
Ekipa
Entourage
2004 Kelnerka w Hamburger Hamlet (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Kelnerka w Hamburger Hamlet (gościnnie)
8.0
Blues wielkiego miasta
Big City Blues
1999 Kelnerka w Hamburger Hamlet (gościnnie)
7.0 1999 Kelnerka w Hamburger Hamlet (gościnnie)
7.0 1995 Kelnerka w Hamburger Hamlet (gościnnie)
7.6 1993 Kelnerka w Hamburger Hamlet (gościnnie)
8.2 1990 Kelnerka w Hamburger Hamlet (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Kierowniczka centrum handlowego (gościnnie)
10.0 1987 Kelnerka w Hamburger Hamlet (gościnnie)
9.0 1985 Kelnerka w Hamburger Hamlet (gościnnie)
8.3 1983 Kelnerka w Hamburger Hamlet (gościnnie)
4.6
Żar młodości
Young and the Restless, The
1973 Kelnerka w Hamburger Hamlet (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Amy Lyndon filmy Amy Lyndon najlepsze filmy Amy Lyndon zdjęcia Amy Lyndon galeria Amy Lyndon biografia Amy Lyndon nominacje Amy Lyndon nagrody i wyróżnienia Amy Lyndon filmografia Amy Lyndon aktor Amy Lyndon reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.