Amy Landecker
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2011 Dr Michelle Banks (gościnnie)
7.0 2011 Jen (gościnnie)
8.2 2010 Jen (gościnnie)
8.0 2007 Petra Colson (gościnnie)
7.5 2005 Jen (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Jen (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Jen (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Jen (gościnnie)
7.5
Zdarzyło się jutro
Early Edition
1996 Jen (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Amy Landecker filmy Amy Landecker najlepsze filmy Amy Landecker zdjęcia Amy Landecker galeria Amy Landecker biografia Amy Landecker nominacje Amy Landecker nagrody i wyróżnienia Amy Landecker filmografia Amy Landecker aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.