Amy Farrington
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.1 2011 Mary (gościnnie)
6.9 2009 Mary (gościnnie)
7.0
Pępek świata
Middle, The
2009 Mary (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Melinda Drew (gościnnie)
3.8 2007 Mary (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Mary (gościnnie)
6.3
Nowe przygody starej Christine
New Adventures of Old Christine, The
2006 Mary (gościnnie)
7.9
Domowy front
War at Home, The
2005 Mary (gościnnie)
5.3
Oczytana
Stacked
2005 Mary (gościnnie)
8.0 2005 Mary (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Kate McNutt (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Mary (gościnnie)
6.6
Pępek świata
Center of the Universe
2004 Mary (gościnnie)
7.5
Dwóch i pół
Two and a Half Men
2003 Kathleen (gościnnie)
8.0
Bez skazy
Nip/Tuck
2003 Mary (gościnnie)
8.0
Byle do przodu
Still Standing
2002 Mary (gościnnie)
7.0
Dzień dobry, Miami
Good Morning, Miami
2002 Mary (gościnnie)
8.5
Detektywi na tropie
Michael Richards Show, The
2000 Mary (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Mary (gościnnie)
6.9
Tak, kochanie
Yes, Dear
2000 Mary (gościnnie)
7.0 1999 Mary (gościnnie)
6.9 1998 Mary (gościnnie)
7.7
Will i Grace
Will & Grace
1998 Mary (gościnnie)
7.3
Diabli nadali
King of Queens, The
1998 Mary (gościnnie)
6.8
Ja się zastrzelę
Just Shoot Me!
1997 Mary (gościnnie)
7.5
Zdarzyło się jutro
Early Edition
1996 Mary (gościnnie)
7.6
Drew Carey Show
Drew Carey Show, The
1995 Mary (gościnnie)
0.0

0 Mary (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Amy Farrington filmy Amy Farrington najlepsze filmy Amy Farrington zdjęcia Amy Farrington galeria Amy Farrington biografia Amy Farrington nominacje Amy Farrington nagrody i wyróżnienia Amy Farrington filmografia Amy Farrington aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.