Amy Aquino
Data urodzenia: mąż Drew M

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.4 2011 Marianne (gościnnie)
7.7 2009 Janine Marks (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Marianne (gościnnie)
8.0 2006 Marianne (gościnnie)
7.8
Bracia i siostry
Brothers & Sisters
2006 Marianne (gościnnie)
7.5
Skazany na śmierć
Prison Break
2005 Alice Simms, naczelniczka więzienia (gościnnie)
7.5
Trawka
Weeds
2005 Psycholog szkolny (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Marianne (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Erika Gold (gościnnie)
7.3 2004 Diane Lipstone (gościnnie)
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Marianne (gościnnie)
5.2 2001 Marianne (gościnnie)
7.6 2001 Marianne (gościnnie)
6.8 2000 Marianne (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Valerie Nichols (gościnnie)
8.3
Luzaki i kujony
Freaks and Geeks
1999 Marianne (gościnnie)
7.3
A życie kołem się toczy
Time of Your Life
1999 Marianne (gościnnie)
7.5
Akcja!
Action
1999 Marianne (gościnnie)
7.6
Zoe i przyjaciele
Zoe, Duncan, Jack & Jane
1999 Marianne (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Marianne (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Marianne (gościnnie)
6.9 1998 Marianne (gościnnie)
7.7 1998 Marianne (gościnnie)
7.5 1997 Marianne (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Marianne (gościnnie)
7.1
Siódme niebo
7th Heaven
1996 Marianne (gościnnie)
7.0
Wszyscy kochają Raymonda
Everybody Loves Raymond
1996 Marianne (gościnnie)
7.2
Chłopaki na bok
Boys on the Side
1995 Marianne (gościnnie)
4.5 1994 Marianne (gościnnie)
7.6 1993 Marianne (gościnnie)
7.5 1992 Marianne (gościnnie)
7.2 1992 Marianne (gościnnie)
8.7 1991 Marianne (gościnnie)
7.5 1991 Marianne (gościnnie)
6.9
Pracująca dziewczyna
Working Girl
1988 Marianne (gościnnie)
7.2 1988 Marianne (gościnnie)
7.5
Wpływ księżyca
Moonstruck
1987 Marianne (gościnnie)
0.0

0 Marianne (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Amy Aquino filmy Amy Aquino najlepsze filmy Amy Aquino zdjęcia Amy Aquino galeria Amy Aquino biografia Amy Aquino nominacje Amy Aquino nagrody i wyróżnienia Amy Aquino filmografia Amy Aquino aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.