Amir Arison
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Oficer Weiner (gościnnie)
7.8 2011 Joe Escandarian (gościnnie)
8.0 2011 Książe Farid Bin Abbud (gościnnie)
5.1
Nie cierpię walentynek
I Hate Valentine's Day
2009 Oficer Weiner (gościnnie)
0.0 2009 Oficer Weiner (gościnnie)
7.8 2008 Dr Bruce Miller (gościnnie)
7.7
Plotkara
Gossip Girl
2007 Oficer Weiner (gościnnie)
7.5 2005 Oficer Weiner (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Oficer Weiner (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Oficer Weiner (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Oficer Weiner (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Amir Arison filmy Amir Arison najlepsze filmy Amir Arison zdjęcia Amir Arison galeria Amir Arison biografia Amir Arison nominacje Amir Arison nagrody i wyróżnienia Amir Arison filmografia Amir Arison aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.