Ami Koshimizu
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.4 2011 Yuri (głos)
7.5 2011 Yuri (głos)
6.4 2011 Yuri (głos)
3.0 2011 Yuri (głos)
6.0 2011 Yuri (głos)
7.6 2010 Yuri (głos)
8.1 2010 Yuri (głos)
7.9 2010 Yuri (głos)
8.3 2010 Yuri (głos)
7.4 2010 Yuri (głos)
8.5 2010 Yuri (głos)
6.7 2010 Yuri (głos)
7.9 2010 Yuri (głos)
8.5 2010 Yuri (głos)
5.0 2010 Yuri (głos)
7.8 2009 Yuri (głos)
8.6 2009 Yuri (głos)
8.7 2009 Yuri (głos)
8.6 2009 Yuri (głos)
7.0 2009 Yuri (głos)
7.4 2009 Yuri (głos)
7.8
Maria Watches Over Us 4th Season
Maria-sama ga Miteru 4th
2009 Yuri (głos)
7.1
Opowieść o księciu Genjim: Tysiąclecie
Genji Monogatari Sennenki
2009 Yuri (głos)
7.0 2009 Yuri (głos)
5.6 2009 Yuri (głos)
6.4 2009 Yuri (głos)
7.0 2009 Yuri (głos)
8.4 2008 Yuri (głos)
8.5 2008 Yuri (głos)
8.4
S.A
2008 Yuri (głos)
7.6
H2O: Ślady stóp na piasku
H2O: Footprints in the Sand
2008 Yuri (głos)
8.2 2008 Yuri (głos)
7.0 2008 Yuri (głos)
6.9 2008 Yuri (głos)
6.7 2008 Yuri (głos)
8.8 2008 Yuri (głos)
9.0 2008 Yuri (głos)
7.0 2008 Yuri (głos)
7.9 2007 Yuri (głos)
7.6 2007 Yuri (głos)
7.4 2007 Yuri (głos)
7.6 2007 Yuri (głos)
8.2 2007 Yuri (głos)
6.2 2007 Yuri (głos)
8.6 2007 Yuri (głos)
7.0 2007 Yuri (głos)
5.5 2007 Yuri (głos)
8.3 2006 Yuri (głos)
8.2 2006 Yuri (głos)
7.7 2006 Yuri (głos)
8.0 2006 Yuri (głos)
8.4 2006 Yuri (głos)
8.1 2006 Yuri (głos)
7.5 2006 Yuri (głos)
9.0 2006 Yuri (głos)
8.4
Notatnik śmierci
Death Note
2006 Yuri (głos)
7.9 2005 Yuri (głos)
8.1 2005 Yuri (głos)
7.3 2005 Yuri (głos)
8.4
Eureka Seven
Kôkyô shihen Eureka Sebun
2005 Yuri (głos)
8.1 2005 Yuri (głos)
7.7 2005 Yuri (głos)
8.6 2005 Yuri (głos)
0.0 2004 Yuri (głos)
8.2 2004 Yuri (głos)
7.8 2004 Yuri (głos)
5.0 2004 Yuri (głos)
10.0 2004 Yuri (głos)
7.5
Daphne
Hikari to Mizu no Daphne
2004 Yuri (głos)
7.8 2003 Yuri (głos)
9.0 2003 Yuri (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ami Koshimizu filmy Ami Koshimizu najlepsze filmy Ami Koshimizu zdjęcia Ami Koshimizu galeria Ami Koshimizu biografia Ami Koshimizu nominacje Ami Koshimizu nagrody i wyróżnienia Ami Koshimizu filmografia Ami Koshimizu aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.