Amelia Curtis
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.0 2003 Alice Dreiber
5.5 2003 Paula Scott (gościnnie)
0.0 2003 Catherine Deane (Seria 5-) (2006-) (gościnnie)
8.6
Nowe triki
New Tricks
2003 Vicky Lawless (gościnnie)
5.0 1998 Zoe (gościnnie)
8.5 1994 Ermina Hugonin (gościnnie)
10.0 1994 Polly
7.0 1993 Kathy Barton (gościnnie)
7.9 1986 Viki Lovejoy (gościnnie)
7.6 1984 Penny Berwick (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Amelia Curtis filmy Amelia Curtis najlepsze filmy Amelia Curtis zdjęcia Amelia Curtis galeria Amelia Curtis biografia Amelia Curtis nominacje Amelia Curtis nagrody i wyróżnienia Amelia Curtis filmografia Amelia Curtis aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.