Amber Marshall
Data urodzenia: 1988-06-02
Miejsce urodzenia: Toronto, Kanada

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.4 2007 Dziewczyna (gościnnie)
9.0 2007 Dziewczyna (gościnnie)
6.1 2005 Dziewczyna (gościnnie)
8.0
Mroczna przepowiednia
Dark Oracle
2004 Dziewczyna (gościnnie)
7.5 2002 Dziewczyna (gościnnie)
7.0 2001 Dziewczyna (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Amber Marshall filmy Amber Marshall najlepsze filmy Amber Marshall zdjęcia Amber Marshall galeria Amber Marshall biografia Amber Marshall nominacje Amber Marshall nagrody i wyróżnienia Amber Marshall filmografia Amber Marshall aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.