Amber Benson
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Corrine Henley (gościnnie)
4.0 2009 Corrine Henley (gościnnie)
8.5 2009 Corrine Henley (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Corrine Henley (gościnnie)
7.6 2005 Corrine Henley (gościnnie)
8.2
Nie z tego świata
Supernatural
2005 Lenore (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Corrine Henley (gościnnie)
8.5 2004 Corrine Henley (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Corrine Henley (gościnnie)
6.6 2001 Corrine Henley (gościnnie)
7.0 2001 Corrine Henley (gościnnie)
7.2
Buffy: Postrach wampirów
Buffy the Vampire Slayer
1997 Corrine Henley (gościnnie)
6.4
Zbrodnie wyobraźni
Imaginary Crimes
1994 Corrine Henley (gościnnie)
7.7
Król wzgórza
King of the Hill
1993 Corrine Henley (gościnnie)
0.0

0 Corrine Henley (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Amber Benson filmy Amber Benson najlepsze filmy Amber Benson zdjęcia Amber Benson galeria Amber Benson biografia Amber Benson nominacje Amber Benson nagrody i wyróżnienia Amber Benson filmografia Amber Benson aktor Amber Benson reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.