Amanda Wyss
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.3 2006 Pracownik socjalny (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Donna Marks (2001) (gościnnie)
7.7
Tajne akcje CIA
Agency, The
2001 Donna Marks (2001) (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Donna Marks (2001) (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Donna Marks (2001) (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Donna Marks (2001) (gościnnie)
7.0 1996 Donna Marks (2001) (gościnnie)
7.8
Portret zabójcy
Profiler
1996 Donna Marks (2001) (gościnnie)
8.2
Klinika uniwersytecka
University Hospital
1995 Donna Marks (2001) (gościnnie)
6.9
Szeryf
Marshal, The
1995 Donna Marks (2001) (gościnnie)
7.0 1995 Donna Marks (2001) (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Donna Marks (2001) (gościnnie)
7.6 1993 Donna Marks (2001) (gościnnie)
6.0
Strażnik Teksasu
Walker, Texas Ranger
1993 Donna Marks (2001) (gościnnie)
7.0
Nieśmiertelny
Highlander
1992 Donna Marks (2001) (gościnnie)
6.2
Jedwabne pończoszki
Silk Stalkings
1991 Donna Marks (2001) (gościnnie)
7.7 1989 Donna Marks (2001) (gościnnie)
7.6
Zagubiony w czasie
Quantum Leap
1989 Donna Marks (2001) (gościnnie)
10.0 1987 Donna Marks (2001) (gościnnie)
7.3 1985 Donna Marks (2001) (gościnnie)
10.0 1985 Donna Marks (2001) (gościnnie)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Donna Marks (2001) (gościnnie)
10.0 1982 Donna Marks (2001) (gościnnie)
10.0 1982 Donna Marks (2001) (gościnnie)
10.0 1982 Donna Marks (2001) (gościnnie)
7.1 1982 Donna Marks (2001) (gościnnie)
7.0
Cagney i Lacey
Cagney & Lacey
1982 Donna Marks (2001) (gościnnie)
6.7
Zdrówko
Cheers
1982 Donna Marks (2001) (gościnnie)
0.0 1981 Donna Marks (2001) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Amanda Wyss filmy Amanda Wyss najlepsze filmy Amanda Wyss zdjęcia Amanda Wyss galeria Amanda Wyss biografia Amanda Wyss nominacje Amanda Wyss nagrody i wyróżnienia Amanda Wyss filmografia Amanda Wyss aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.