Amanda Tapping
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł
7.9
Gwiezdne wrota (1997)
Stargate SG-1

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2009 Carina Sayles (gościnnie)
7.6
Gwiezdne Wrota: Wszechświat
Stargate Universe
2009 Carina Sayles (gościnnie)
7.5 2007 Carina Sayles (gościnnie)
8.3
Przemyt
Traffic
2004 Carina Sayles (gościnnie)
7.7
Łowcy duchów
Ghost Hunters
2004 Carina Sayles (gościnnie)
8.0
Gwiezdne Wrota: Atlantyda
Stargate: Atlantis
2004 Carina Sayles (gościnnie)
7.9
Gwiezdne wrota
Stargate SG-1
1997 Carina Sayles (gościnnie)
0.0 1996 Carina Sayles (gościnnie)
8.0
Tucker, Becka i inni
Flash Forward
1996 Carina Sayles (gościnnie)
7.5
Gęsia skórka
Goosebumps
1995 Carina Sayles (gościnnie)
5.4
W obronie własnej
Degree of Guilt
1995 Carina Sayles (gościnnie)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Carina Sayles (gościnnie)
7.6
Na Południe
Due South
1994 Carina Sayles (gościnnie)
7.0
Legendy Kung Fu
Kung Fu: The Legend Continues
1993 Carina Sayles (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Carina Sayles (gościnnie)
7.1
Nocny łowca
Forever Knight
1989 Carina Sayles (gościnnie)
7.0 1987 Carina Sayles (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Amanda Tapping filmy Amanda Tapping najlepsze filmy Amanda Tapping zdjęcia Amanda Tapping galeria Amanda Tapping biografia Amanda Tapping nominacje Amanda Tapping nagrody i wyróżnienia Amanda Tapping filmografia Amanda Tapping aktor Amanda Tapping reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.