Amanda Holden
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Philipa
7.1
Dzikie serca
Wild at Heart
2006 Sarah Trevanion
8.0 2004 Alice
8.2
Ostre cięcie
Cutting It
2002 Mia Bevan
8.2 2002 Debs Bloke
7.5 2000 Louise Slaney
8.7
Dowcipne numerki
Smack the Pony
1999 różne role
8.0 1999 Geraldine Titley
8.5
Całuj mnie Kate
Kiss Me Kate
1998 Mel
9.0 1998 różne role
3.0 1996 Pamela
7.9 1987 (gościnnie)
7.6 1984 Julia (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Amanda Holden filmy Amanda Holden najlepsze filmy Amanda Holden zdjęcia Amanda Holden galeria Amanda Holden biografia Amanda Holden nominacje Amanda Holden nagrody i wyróżnienia Amanda Holden filmografia Amanda Holden aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.