Amanda Harris
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 Macy
7.5
Lekarze
Doctors
2000 Liz Watkins (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Deborah Plummer (gościnnie)
6.8 1992 Eva Parker (gościnnie)
8.7 1990 Stephanie 'Stiffy' Byng (gościnnie)
0.0 1989 Linda(gościnnie)
7.5 1985 Nancy
7.6 1984 Karen Draper (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Amanda Harris filmy Amanda Harris najlepsze filmy Amanda Harris zdjęcia Amanda Harris galeria Amanda Harris biografia Amanda Harris nominacje Amanda Harris nagrody i wyróżnienia Amanda Harris filmografia Amanda Harris aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.