Amanda Bynes
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.7 2010 Anna (głos) (gościnnie)
7.6 2002 Anna (głos) (gościnnie)
6.5
Siostrzyczki
Banger Sisters, The
2002 Anna (głos) (gościnnie)
9.6 2001 Anna (głos) (gościnnie)
4.8
Szał na Amandę
Amanda Show, The
1999 Anna (głos) (gościnnie)
8.0
Głowa rodziny
Family Guy
1999 Anna (głos) (gościnnie)
10.0 1997 Anna (głos) (gościnnie)
7.0 1996 Anna (głos) (gościnnie)
7.6
Drew Carey Show
Drew Carey Show, The
1995 Anna (głos) (gościnnie)
8.3 1992 Anna (głos) (gościnnie)
6.7
Pełzaki
Rugrats
1991 Anna (głos) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Amanda Bynes filmy Amanda Bynes najlepsze filmy Amanda Bynes zdjęcia Amanda Bynes galeria Amanda Bynes biografia Amanda Bynes nominacje Amanda Bynes nagrody i wyróżnienia Amanda Bynes filmografia Amanda Bynes aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.