Amanda Bishop
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 Janice
0.0 2008 Catherine Barlow
8.0
Pod błękitem nieba
Out of the Blue
2008 Linda Tollack (gościnnie)
7.7
Cena życia
All Saints
1998 Theresa Pye / Pani Alexander (gościnnie)
3.6 1994 Bree McNamara / Konstabl Rochelle de la Rue (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Amanda Bishop filmy Amanda Bishop najlepsze filmy Amanda Bishop zdjęcia Amanda Bishop galeria Amanda Bishop biografia Amanda Bishop nominacje Amanda Bishop nagrody i wyróżnienia Amanda Bishop filmografia Amanda Bishop aktor Amanda Bishop scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.