Alyssa Shafer
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.5 2010 Alice Hartman (gościnnie)
0.0 2009 Alice Hartman (gościnnie)
8.2 2009 Alice Hartman (gościnnie)
7.1
Nieustraszony
Knight Rider
2008 Alice Hartman (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Alice Hartman (gościnnie)
8.1
Jednostka
Unit, The
2006 Alice Hartman (gościnnie)
8.1
Jak poznałem waszą matkę
How I Met Your Mother
2005 Mała dziewczynka (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Kelly Temple (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Alice Hartman (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Mała dziewczynka (gościnnie)
7.9
Misja: epidemia
Medical Investigation
2004 Alice Hartman (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Alice Hartman (gościnnie)
0.0

0 Alice Hartman (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Alyssa Shafer filmy Alyssa Shafer najlepsze filmy Alyssa Shafer zdjęcia Alyssa Shafer galeria Alyssa Shafer biografia Alyssa Shafer nominacje Alyssa Shafer nagrody i wyróżnienia Alyssa Shafer filmografia Alyssa Shafer aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.