Alun Armstrong
Data urodzenia: 1946-07-17
Miejsce urodzenia: Annfield Plain, Anglia, Wielka Brytania

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2010 Trevor (gościnnie)
8.8
Prawo Garrowa
Garrow's Law
2009 Trevor (gościnnie)
8.2
Mała Dorrit
Little Dorrit
2008 Trevor (gościnnie)
8.4
Samotnia
Bleak House
2005 Trevor (gościnnie)
6.5
Wszystko dla miłości
It's All About Love
2003 Trevor (gościnnie)
6.5 2003 Trevor (gościnnie)
8.6
Nowe triki
New Tricks
2003 Trevor (gościnnie)
8.7 2001 Trevor (gościnnie)
7.0 2001 Trevor (gościnnie)
7.7
Uciec przed śmiercią
Harrison's Flowers
2000 Trevor (gościnnie)
7.0
Dowód życia
Proof of Life
2000 Trevor (gościnnie)
7.6
Jeździec bez głowy
Sleepy Hollow
1999 Trevor (gościnnie)
7.4
Oniegin
Onegin
1999 Trevor (gościnnie)
6.4 1999 Trevor (gościnnie)
8.3
Arystokraci
Aristocrats
1999 Trevor (gościnnie)
7.2 1996 Trevor (gościnnie)
8.3 1995 Trevor (gościnnie)
8.1
Czarny książę
Black Beauty
1994 Trevor (gościnnie)
7.5
Czas patriotów
Patriot Games
1992 Trevor (gościnnie)
7.4
W mgnieniu oka
Split Second
1992 Trevor (gościnnie)
7.4
W mgnieniu oka
Split Second
1992 Trevor (gościnnie)
8.3 1992 Trevor (gościnnie)
10.0
Żegnaj okrutny świecie
Goodbye Cruel World
1992 Trevor (gościnnie)
0.0 1992 Trevor (gościnnie)
7.6
Opowieści z krypty
Tales from the Crypt
1989 Trevor (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Trevor (gościnnie)
10.0
Nicholas Nickleby
Life and Adventures of Nicholas Nickleby, The
1982 Trevor (gościnnie)
7.3
Kochanica Francuza
French Lieutenant's Woman, The
1981 Trevor (gościnnie)
0.0 1981 Trevor (gościnnie)
7.6
O jeden most za daleko
Bridge Too Far, A
1977 Trevor (gościnnie)
0.0 1974 Trevor (gościnnie)
0.0 1974 Trevor (gościnnie)
0.0 1973 Trevor (gościnnie)
7.0
Odsiadka
Porridge
1973 Trevor (gościnnie)
10.0 1973 Trevor (gościnnie)
7.4
Dopaść Cartera
Get Carter
1971 Trevor (gościnnie)
7.6 1970 Trevor (gościnnie)
0.0 1966 Trevor (gościnnie)
8.6 1962 Trevor (gościnnie)
0.0 1935 Trevor (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Alun Armstrong filmy Alun Armstrong najlepsze filmy Alun Armstrong zdjęcia Alun Armstrong galeria Alun Armstrong biografia Alun Armstrong nominacje Alun Armstrong nagrody i wyróżnienia Alun Armstrong filmografia Alun Armstrong aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.