Aloma Wright
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.4 2011 Sprzedawczyni (gościnnie)
5.5 2010 Sprzedawczyni (gościnnie)
0.0 2010 Sprzedawczyni (gościnnie)
5.5 2009 Sprzedawczyni (gościnnie)
5.6
Terapia domowa
Bill Engvall Show, The
2007 Sprzedawczyni (gościnnie)
8.0 2007 Viola (gościnnie)
0.0 2005 Sprzedawczyni (gościnnie)
7.6 2005 Sprzedawczyni (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Sprzedawczyni (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Sprzedawczyni (gościnnie)
7.6 2001 Pielęgniarka Laverne Roberts
7.8
Obrońca
Guardian, The
2001 Sprzedawczyni (gościnnie)
6.6
Dziewczyny z drużyny
Bring It On
2000 Sprzedawczyni (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Sprzedawczyni (gościnnie)
4.8
Przyjaciółki
Girlfriends
2000 Sprzedawczyni (gościnnie)
7.0 1999 Sprzedawczyni (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Sprzedawczyni (gościnnie)
4.5 1998 Sprzedawczyni (gościnnie)
7.5 1997 Sprzedawczyni (gościnnie)
5.2 1996 Sprzedawczyni (gościnnie)
10.0 1996 Sprzedawczyni (gościnnie)
6.4
A teraz Susan
Suddenly Susan
1996 Sprzedawczyni (gościnnie)
7.6
Drew Carey Show
Drew Carey Show, The
1995 Sprzedawczyni (gościnnie)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 Sprzedawczyni (gościnnie)
6.8 1993 Sprzedawczyni (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Aloma Wright filmy Aloma Wright najlepsze filmy Aloma Wright zdjęcia Aloma Wright galeria Aloma Wright biografia Aloma Wright nominacje Aloma Wright nagrody i wyróżnienia Aloma Wright filmografia Aloma Wright aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.