Ally Sheedy
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Shannon Turner (2007) (gościnnie)
7.3 2010 Shannon Turner (2007) (gościnnie)
6.3
Życie z wojną w tle
Life During Wartime
2009 Shannon Turner (2007) (gościnnie)
0.0 2009 Shannon Turner (2007) (gościnnie)
7.6 2006 Shannon Turner (2007) (gościnnie)
7.9
Świry
Psych
2006 Shannon Turner (2007) (gościnnie)
7.8
Martwa strefa
Dead Zone, The
2002 Shannon Turner (2007) (gościnnie)
7.0
Niesamowita częstotliwość
Strange Frequency
2001 Shannon Turner (2007) (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Shannon Turner (2007) (gościnnie)
7.0 1999 Shannon Turner (2007) (gościnnie)
9.1 1999 Shannon Turner (2007) (gościnnie)
5.5 1999 Shannon Turner (2007) (gościnnie)
8.2
Oz
1997 Shannon Turner (2007) (gościnnie)
8.2
Oz
1997 Shannon Turner (2007) (gościnnie)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Shannon Turner (2007) (gościnnie)
6.9 1992 Shannon Turner (2007) (gościnnie)
5.5 1991 Shannon Turner (2007) (gościnnie)
7.6
Ognie św. Elma
St. Elmo's Fire
1985 Shannon Turner (2007) (gościnnie)
7.7
Dwa razy w życiu
Twice in a Lifetime
1985 Shannon Turner (2007) (gościnnie)
7.5 1983 Shannon Turner (2007) (gościnnie)
7.2
Gry wojenne
WarGames
1983 Shannon Turner (2007) (gościnnie)
7.1 1982 Shannon Turner (2007) (gościnnie)
7.1
Posterunek przy Hill Street
Hill Street Blues
1981 Shannon Turner (2007) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ally Sheedy filmy Ally Sheedy najlepsze filmy Ally Sheedy zdjęcia Ally Sheedy galeria Ally Sheedy biografia Ally Sheedy nominacje Ally Sheedy nagrody i wyróżnienia Ally Sheedy filmografia Ally Sheedy aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.