Allison Dunbar
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2009 Sandra Meyers (gościnnie)
7.6 2005 Rachel Carson (gościnnie)
8.6 2005 Rachel Carson (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Brianna Lynch (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Rachel Carson (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Rachel Carson (gościnnie)
0.0 2000 Rachel Carson (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Rachel Carson (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Nicole Lupertazzi (gościnnie)
6.9 1998 Rachel Carson (gościnnie)
7.6
Niebieski Pacyfik
Pacific Blue
1996 Rachel Carson (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Rachel Carson (gościnnie)
6.2
Jedwabne pończoszki
Silk Stalkings
1991 Rachel Carson (gościnnie)
7.3
Skrzydła
Wings
1990 Rachel Carson (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Allison Dunbar filmy Allison Dunbar najlepsze filmy Allison Dunbar zdjęcia Allison Dunbar galeria Allison Dunbar biografia Allison Dunbar nominacje Allison Dunbar nagrody i wyróżnienia Allison Dunbar filmografia Allison Dunbar aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.