Allison Cratchley
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.3 2011 Judes
6.8
Chata pełna Rafterów
Packed to the Rafters
2008 Abby (gościnnie)
0.0 2006 Jenny
7.7
Cena życia
All Saints
1998 Dr Zoe Gallagher
7.4
Tropem zbrodni
Murder Call
1997 Reporterka (gościnnie)
6.6
Szczury wodne
Water Rats
1996 Emma 'Woodsy' Woods

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Allison Cratchley filmy Allison Cratchley najlepsze filmy Allison Cratchley zdjęcia Allison Cratchley galeria Allison Cratchley biografia Allison Cratchley nominacje Allison Cratchley nagrody i wyróżnienia Allison Cratchley filmografia Allison Cratchley aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.