Allan Wasserman
Data urodzenia: 1952-05-16
Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2010 Dr Manuel (gościnnie)
0.0 2010 Dr Manuel (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Bob Fisher (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Dr Manuel (gościnnie)
7.9
Kochane kłopoty
Gilmore Girls
2000 Dr Manuel (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Perry Benedek (gościnnie)
7.6
Seks w wielkim mieście
Sex and the City
1998 Dr Manuel (gościnnie)
8.9
Kolorowy dom
Hughleys, The
1998 Dr Manuel (gościnnie)
6.6
Sekrety Weroniki
Veronica's Closet
1997 Dr Manuel (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Dr Manuel (gościnnie)
8.0
Ink
1996 Dr Manuel (gościnnie)
7.1
Siódme niebo
7th Heaven
1996 Dr Manuel (gościnnie)
7.5
Ned i Stacey
Ned and Stacey
1995 Dr Manuel (gościnnie)
6.0 1995 Dr Manuel (gościnnie)
7.0 1995 Dr Manuel (gościnnie)
10.0 1993 Dr Manuel (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Dr Manuel (gościnnie)
7.3 1990 Dr Manuel (gościnnie)
7.6
Bajer z Bel-Air
Fresh Prince of Bel-Air, The
1990 Dr Manuel (gościnnie)
5.2
Bez Osłonek
Full Exposure: The Sex Tapes Scandal
1989 Dr Manuel (gościnnie)
5.7 1989 Dr Manuel (gościnnie)
6.8
Koktajl
Cocktail
1988 Dr Manuel (gościnnie)
6.8
Duży
Big
1988 Dr Manuel (gościnnie)
7.6 1984 Dr Manuel (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Allan Wasserman filmy Allan Wasserman najlepsze filmy Allan Wasserman zdjęcia Allan Wasserman galeria Allan Wasserman biografia Allan Wasserman nominacje Allan Wasserman nagrody i wyróżnienia Allan Wasserman filmografia Allan Wasserman aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.