Allan Kolman
Data urodzenia: Montreal,

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Terapeuta (gościnnie)
7.4
Pani Prezydent
Commander in Chief
2005 Terapeuta (gościnnie)
8.0
Ekipa
Entourage
2004 Terapeuta (gościnnie)
7.7
Tajne akcje CIA
Agency, The
2001 Terapeuta (gościnnie)
6.2
Mój przyjaciel Marsjanin
My Favorite Martian
1999 Terapeuta (gościnnie)
7.7
Jack i Jill
Jack & Jill
1999 Terapeuta (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Terapeuta (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Terapeuta (gościnnie)
7.2
Wyspa Fantazji
Fantasy Island
1998 Terapeuta (gościnnie)
6.4 1997 Terapeuta (gościnnie)
7.9 1997 Terapeuta (gościnnie)
10.0 1997 Terapeuta (gościnnie)
8.5
Siedem
Se7en
1995 Terapeuta (gościnnie)
6.9
Szeryf
Marshal, The
1995 Terapeuta (gościnnie)
10.0 1995 Terapeuta (gościnnie)
7.0 1995 Terapeuta (gościnnie)
7.6 1993 Terapeuta (gościnnie)
10.0 1992 Terapeuta (gościnnie)
7.7
Więcej czadu
Pump Up the Volume
1990 Terapeuta (gościnnie)
7.4 1990 Terapeuta (gościnnie)
7.5 1987 Terapeuta (gościnnie)
7.5 1985 Terapeuta (gościnnie)
7.5 1985 Terapeuta (gościnnie)
9.0 1984 Terapeuta (gościnnie)
8.3 1983 Terapeuta (gościnnie)
7.3
Detektyw Remington Steele
Remington Steele
1982 Terapeuta (gościnnie)
4.0 1979 Terapeuta (gościnnie)
6.8 1977 Terapeuta (gościnnie)
6.1
Dreszcze
Shivers
1975 Terapeuta (gościnnie)
6.1 1975 Terapeuta (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Allan Kolman filmy Allan Kolman najlepsze filmy Allan Kolman zdjęcia Allan Kolman galeria Allan Kolman biografia Allan Kolman nominacje Allan Kolman nagrody i wyróżnienia Allan Kolman filmografia Allan Kolman aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.