Alla Korot
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2009 Sophia Berman (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Jemma Prentiss (gościnnie)
8.0 2007 Sophia Berman (gościnnie)
8.3 2006 Sophia Berman (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Sophia Berman (gościnnie)
6.6
Nie zapomnisz mnie
Gone But Not Forgotten
2004 Sophia Berman (gościnnie)
7.3 2004 Connie Williams (2005)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Sophia Berman (gościnnie)
8.0
Bez skazy
Nip/Tuck
2003 Sophia Berman (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Sophia Berman (gościnnie)
7.0 2001 Sophia Berman (gościnnie)
7.6 2001 Sophia Berman (gościnnie)
7.4
Bez pardonu
District, The
2000 Sophia Berman (gościnnie)
7.2
Sprawy rodzinne 2
Family Law
1999 Sophia Berman (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Sophia Berman (gościnnie)
0.0 1995 Sophia Berman (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Sophia Berman (gościnnie)
6.9 1992 Sophia Berman (gościnnie)
6.2
Jedwabne pończoszki
Silk Stalkings
1991 Sophia Berman (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Alla Korot filmy Alla Korot najlepsze filmy Alla Korot zdjęcia Alla Korot galeria Alla Korot biografia Alla Korot nominacje Alla Korot nagrody i wyróżnienia Alla Korot filmografia Alla Korot aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.